09
ápr.

Exit pop-up: hasznos, vagy inkább zavaró?

Veszeli Gábor - 2013. április 09.

Bizonyára Ön is tisztában van azzal, hogy a direkt marketing (hírlevél) szerepe az online kereskedelemben igencsak nagy. Éppen ezért az e-mail lista építés egy soha véget nem érő folyamat. Ehhez számos megoldás áll rendelkezésre: hírlevél feliratkozás, e-book letöltés, stb.

Szeretnénk megismertetni egy újabb funkcióval az olvasót, mely nagyon hatásosan képes további feliratkozókat generálni. Igaz arról már megoszlanak a vélemények, hogy ez mennyire zavaró, mennyire "erőszakos" formája az e-mail szerzésnek. 

Funkció bemutatása

Jelen cikk csak a funkció bemutatására szorítkozik. Annak alkalmazására számos lehetőség kínálkozik, melynek csak a fantázia szabhat határt. A bemutatott példában az ablak tartalmi része az ügyfél által, az adminisztrációs felületen kezelhető.

A funkciót a korábbi bejegyzésünk óta már felépített és sikeresen átadott Nikewebshop.hu-n illusztráljuk:

http://www.nikewebshop.hu/

Tegyen egy próbát, hogy mi történik, ha a böngészőben található ablak bezárás gombja felé viszi az egeret! Tegyen tehát úgy mintha bezárná az adott oldalt.

Egy felugró ablak jelenik meg, mely még ebben a fázisban is arra ösztönzi a látogatót, hogy a kapcsolat fennmaradjon. A működés rendkívül egyszerű, a hatákonyság annál nagyobb.

Az ablakban a hírlevél feliratkozáson kívül, lehet specifikus akciókat közölni, tekintve, hogy a panel tartalma önállóan szerkeszthető. Kiválóan alkalmas továbbá közvélemény kutatásra, ha mondjuk szavazó modult használunk.

Az, hogy ez mennyire zavaró, az ki-ki döntse el maga.

Természetesen a programozásnál figyelembe vettük, hogy ha egy felhasználó egyszer már bezárta az ablakot, akkor az még egyszer ne jelenjen meg.

 

 

 

 

 

Keressen minket

Bemutatkozó oldalaink: 

Töltse le most


Töltse le most!

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!
Telefon: +36 20 / 288 3364

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.
Iroda 2: 2481 Velence, Béke u. (Pavilonsor)

Akiknek már bizonyítottunk

Oldal tetejére