25
ápr.

Arculat bemutatás: Csempemania.hu

Veszeli Gábor - 2013. április 25.

Legújabb webáruházunk arculatát mutatjuk be az alábbiakban. A webshop hidegburkolatokat, elsősorban csempéket értékesít a cég viszonteladói hálózatán keresztül országosan. A feladat része logó tervezés is, melynek kivitelezésére később kerül sor.

 

Arculatterv 

A webáruház arculatterve az alábbi hivatkozáson tekinthető meg webes környezetben:
http://webaruhaz-keszites.com/arculattervek/csempemania/


Felbontás

Az oldal még mindig 1024 pixel szélesre optimalizált. Nagyon várjuk már azt a lehetőséget, hogy tovább lehessen lépni az 1280 pixel széles arculatokra, de a Google Analytics szerint még mindig második leggyakoribb felbontás körülbelül 15 %-kal.


Elemzés

Rétérve az arculatra látszik, hogy a csempe motívum az egész grafikán központi elemet képvisel. A fejlécben élére állított három csempe egyértelműen definiálja az oldalt. A fejléc a később megtervezendő grafikus logóval lesz teljes egész.

A háttérben és az egyes modulok fejlécében végigfutó csempe minta szintén egyedivé teszi a webáruházat. A navigálást három szintű menü segíti. A főoldalon helyet kapó slideshow hivatott a látványt kiszolgálni, a témából fakadóan ugyanis ez a legfontosabb kritérium a webáruháznál. A termékek eladását látványképek segítik. A belső oldalakon, melyeket később publikálunk, ez jól látható lesz. 

Középen alul a cikk résznek kettős szerepe van. Egyrészt itt közzétehetőek a legfontosabb információk, valamint egy jól megírt szöveg a főoldal keresőoptimalizálhatóságát is segíti. A láblécben található Országos lefedettség részbe magyarországi városok kerülnek felsorolásra egyfajta presztizs növelő célzattal.


Zárszó

Összességében elérte az arculat a célját. Igényes környezetben, látványos megjelenésben, de mégis letisztult, áttekinthető szerkezetben mutatja be az eladni kívánt termékeket.

Keressen minket

Bemutatkozó oldalaink: 

Töltse le most


Töltse le most!

Elérhetőségeink

Keressen minket még ma!
Telefon: +36 20 / 288 3364

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Iroda 1: 1027 Budapest, Bem József u. 6. fszt.
Iroda 2: 2481 Velence, Béke u. (Pavilonsor)

Akiknek már bizonyítottunk

Oldal tetejére